Alege corect! Alege DENTISTPOPESCU!

O echipă dedicată şi profesionistă.

Noi muncim în echipă pentru zâmbetul tău!

 

 CINE ESTE DENTISTPOPESCU

Noi suntem o echipă de medici tineri şi pasionaţi de munca lor, care se străduiesc să facă o stomatologie de performanţă în normele şi tendinţele medicinei dentare din 2014 la nivel internaţional.

Pentru a fi în permanenţă informaţi şi instruiţi, suntem mereu prezenţi la cursuri, congrese şi seminarii care iau pulsul medicinei dentare actuale.

Încercăm să facem performanţă bazându-ne şi pe o dotare de ultimă generaţie.

În acest scop, ne lăudăm că am fost primii din Craiova care au făcut o endodonţie de top, beneficiind de dotarea tehnică necesară (microscop, radiologie, micromotoare endo, aparate de compactare a gutapercii etc), de instruirea, dar mai ales de pasiunea necesară.

În urma cu patru ani, veneam cu o propunere de colaborare cu medicii, pentru rezolvarea unor cazuri dificile de endodonţie, având avantajul dotării cabinetului DENTISTPOPESCU cu mijloce de magnificare optică (lupe şi microscop dentar), indispensabile în terapia endodontică de top.

După patru ani de endodonţie sub microscop şi mii de cazuri tratate, unele banale, altele cu grad sporit de dificultate , suntem recunoscători colegilor medici care au avut încredere în noi şi ne-au cerut ajutorul. Sunt colegi din Craiova, Slatina, Corabia, Balş, Târgu Jiu, Filiaşi, care ne-au trimis cazuri speciale de tratament endodontic şi chirurgicale şi care la finalul tratamentului au primit pacientul împreună cu raportul de tratament al acestuia.

Dr. Bogdan Bopescu, coordonatorul echipei DENTISTPOPESCU, este medicul care are competenţă şi experienţă de peste şapte ani în  domeniul implantologiei dentare. El rezolvă cazurile de chirurgie dento-alveolară şi implantologie, ale pacienţilor proprii cabinetului dar şi cazuri trimise de  alţi colegi Medici Dentişti  colaboratori.

Pentru a vă convinge de dedicaţia şi profesionalismul nostru, vă aşteptăm cu inima deschisă în cabinetul nostru pentru a ne cunoşte ca oameni şi ca profesionişti, pentru a ne cere ajutorul dacă aveţi nevoi!