EMax Coroane si fatete Integral-Ceramice– cea mai bună opțiune pentru recăpătarea zâmbetului

medium_tit1

În ultima vreme, în cabinetele stomatologice s-a tot vorbit despre „ceramica dentară integrala” (Emax), fiind drept o optiune foarte buna pentru persoanele ce doresc să-şi recapete zâmbetetul frumos şi sănătos. Însă noi, mai întâi de toate, o sa vă explicam ce reprezintă ceramica dentară integrală și care sunt avantajele ei.

Ce înseamnă ceramica dentară integrală?

Ceramica dentară, grație modului tehnologic de realizare, mai poartă denumirea și de „ceramică presată” și este o variantă de reconstituire a unei părți din coroana dentară. Această reconstrucție este realizată din porțelan, fără a se apela la un substrat metalic sau la unul confecționat din zirconiu.

Ceramica este ideală pentru dinţii care sunt poziţionaţi incorect, aceştia putând fi reparaţi graţie faţetelor dentare realizate din acest material.

De ce este recomandată ceramica dentară integrală?

Scopul principal ceramicii dentare integrale este de a conferi o perioadă mai îndelungată de păstrare a dintelui, prin curățarea structurilor afectate și reconstituirea într-o manieră elegantă a părții lipsă din coroana dentară a pacientului.

Care sunt avantajele caramicii dentare integrale?

Avantajele ceramicii dentare integrale sunt multiple. Însă printre cele mai importante se numără:

- ceramica este stabilă din punct de vedere coloristic, prezentând transluciditate datorită lipsei unui alt substrat, cum ar fi zirconiu sau metalul

- ceramica este un material special ce conţine anumite cristale nano-fluoropatite care au o structură asemănătoare cu dintele natural al pacientului

- ceramica dentară este bioconsumabilă și nu conține substanțe dăunătoare organismului

- ceramica dentară este rezistentă la procesul de eroziune ce apare în timp (numit și abraziune dentară)

- ceramica este compatibilă cu orice organism

 

Am pregatit si un caz special pentru dvs.,  însă cei interesaţi pot afla mai multe prin programarea unei vizite la Clinica Dentist Popescu!

ahmed1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desfasurator caz:1.1
2.13.14.15.1
6.1