Despre noi

stomatologie craiova, cad cam, invisalign, implant dentar, dentist craiova, cabinet stomatologic craiova, endodontie, microscop dentar, implantologie, estetica dentara, fatete dentare

echipa medici DENTISTPOPESCU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stimata Doamna/Stimate Domnule,

 

Ne mandrim ca suntem una dintre clinicile stomatologice de top din Craiova, multumita serviciilor de calitate pe care le oferim si atentiei personalizate pe care o acordam pacientilor nostri. Suntem o echipa de medici pasionaţi de munca lor.

Dentist Popescu este cabinetul stomatologic din Craiova unde dumneavoastra primiti servicii premium si unde sunteti mereu intampinati cu caldura de o echipa profesionista, care intelege ca fiecare pacient este unic, avand problemele si asteptarile proprii. De aceea, principala noastra preocupare este de a identifica problemele dumneavostra si de a va ajuta sa le solutionati printr-o gama variata de servicii si tratamente – estetica dentara, endodontie, implantologie, parodontologie, estetica faciala nechirurgicala.

Lucram impreuna, in echipa pentru ca dvs. sa beneficiati de cel mai bun act medical. Cazurile clinice complexe nu sunt un factor necunoscut pentru noi, ci o sansa de a pastra sanatatea dentara a pacientilor nostri si de a face oamenii mai fericiti.

 

CAD-CAM, TRATAMENT CANAL, endodontic, ac rupt, canal, perforatie, mta, retrograda, rezectie, abces, stomatologie Craiova, endodontie, estetica, radiologie, fatete dentare, ceramica, portelan, zirconiu, microscop, implantologie, implant dentar, fara durere, doctor bun, medicina dentara

TRADITIE DIN 1990

 

Fotografia postată de Dentist Popescu.

Viziunea noastra este de a face viata oamenilor mai buna. Creem zambete, dar mai important, livram speranta!

DENTISTPOPESCU_ VIZIUNE

 

Valorile ce ne definesc sunt:

 Calitatea serviciilor, pentru ca pacientii sa fie tot timpul cu zambetul pe buze;

 Siguranta sanatatii- ca element esential al calitatii serviciilor, ceea ce inseamna eliminarea in totalitate a riscurilor de infectare  in timpul tratamentelor;

 Si trebuie sa marturisim ca increderea pacientilor am castigat-o in timp prin respectarea constanta a primelor doua valori.

Misiunea noastra este de a furniza servicii stomatologice la cele mai inalte standarde, oferindu-le pacientilor un zambet frumos si sanatos!

Obiectivele noastre:

 Sa furnizam servicii accesibile, de inalta calitate in ceea ce priveste frumusetea si sanatatea pacientului, totul intr-un confortabil si modern;

 sa tratam fiecare pacient cu respect, demnitate si compasiune, astfel incat acesta sa se simta bine ingrijit;

 sa oferim valoare pacientilor pentru a construi o relatie deosebita pe termen lung, peste asteptari

 sa consolidam fiecare membru al echipei pentru a atinge performanta la cele mai inalte standarde.

 

Dotarea si amenajarea clinicii dentare nu sunt decat un mijloc de a obtine maximul de eficienta al unei echipe exemplar instruita. In ceea ce priveste dotatea logistica, Dentist Popescu dispune de  cabinete stomatologice, echipate cu tehnologie de ultima generatie, permitand tratamente stomatologice si chirurgicale de o inalta calitate: scaune stomatologice cu unituri dentare Castellini, microscop Carl Zeiss, Apex Locator, sisteme avansate de amprentare, aparat de radiologie digitala retroalveolara, lampa pentru albire profesionala Beyond Polus, aparat de inhalosedare, cat  si dotarea necesara interventiilor chirurgicale si de implantologie – fiziodispenser, centrifuga pentru PRF, sisteme de aspiratie si sedare a pacientului, etc.

O dantura sanatoasa este o investitie pe termen lung care va ajuta sa va hraniti bine, sa zambiti cu incredere multi ani de acum incolo, sa iubiti si, de ce nu, sa sarutati pana la adanci batraneti!

 

 

Prima vizita in clinica noastra presupune:

Consultaţia: este o etapa importanta a serviciului stomatologic cu ajutorul careia noi stabilim un diagnostic corect care duce la intocmirea unui plan de tratament adecvat. Un plan de tratament corect presupune o analiza amanuntita asupra situatiei clinice a pacientului si o intelegere a dorintelor si asteptarilor acestuia.

Devenind pacientul nostru veti avea ocazia sa fiti informat despre problemele dentare pe care le aveti si, respectiv, despre solutiile si tratamentele dentare pe care noi vi le propunem. Prima sedinta se va axa doar pe acest aspect, dupa care, impreuna cu medicul dumneavoastra din clinica, veti stabili programarile pe care va trebui sa le faceti la cabinet pentru realizarea tuturor tratamentelor.

Tratamentele complexe vor presupune implicarea intregii echipe de medici, dat fiind organizarea noastra  pe specialitati. Acest lucru ofera, totodata, garantia pacientilor ca primesc tot ceea ce este mai nou si mai bun  pentru situatia lor clinica.

 

 

Zămbiți frumos și sănatos cu ajutorul nostru!

Noi gasim solutii stralucitoare, iar dumneavoastra trebuie sa profitati de orice ocazie pentru a zambi!

Cu drag,

Echipa DENTISTPOPESCU