Interviu: Catalin Safta despre Clubul de Dans Katamis

Una din surprizele care  o sa va astepte la inaugurarea Clinicii DentistPopescu este legata de Catalin Safta si Clubul de dans Katamis. Asa ca ne-am hotarat sa il dezvaluim pe  Catalin si minunata poveste a clubului de dans, printr-un interviu:

 

14947947_1327458280618726_2377846067414980179_n (1)

Cum a inceput Clubul de dans Katamis?

Dintr-o intamplare, devenita pasiune!
In anul 2002 am pasit pentru prima oara, timid, intr-o sala de dans. In momentul acela, in Craiova, inca nu exista dans sportiv. Un tanar domn, proaspat instructor de dans, tocmai de pe meleaguri muresene, m-a invatat primii pasi de dans si mi-a facut cunostint a cu ceea ce avea sa-mi devina pasiune, meserie, crez-dansul sportiv! De aici – o intreaga nebunie! Antrenamente facute prin toat e colturile tarii, cantonamente, competitii in tara si “prin vecini”, totul intr-un singur scop – perfectionarea in dans!

CDS KATAMIS a luat nastere in anul 2007, din necesitatea de a oferi generatiilor ce m-au urmat ocazia de a practica acest e sport in orasul lor, cu sacrificii minime si performante maxime. Am aparut , insa, pe harta competitiilor de dans sportiv din Romania, incepand cu anul 2009. Din acel moment , CDS KATAMIS si-a insusit nenumarate titluri la nivel national, dar si international, cele mai importante fiind:

- semifinalist i la Cupa Romaniei, 2013

- semifinalisti la Campionatul National, 2014

- finalisti la Cupa Romaniei, 2014

- componenti ai lotului national de dans sportiv, 2014

- vicecampioni nationali, 2014

- top 20 la Campionatul National, 2015

- semifinalisti la Cupa Romaniei, 2016

- vicecampioni nationali, 2016

 

Dansul a fost dragoste la prima vedere?

Nu neaparat ! Performanta si dorint a de a fi cel mai bun au fost motivele pentru care m- am indragostit de dans. In plus, am descoperit un nou “eu”, atunci cand am inceput sa aprofundez si sa inteleg, intr- a devar, acest sport . Ca sportiv nu am fost excelent , intrucat conditiile in care am practicat au fost mult prea vitrege – neavand antrenor in orasul in care locuiam, nici partenera si… nici sustinere financiara suficienta. Tocmai de aici am plecat cu initiativa de a crea CDS KATAMIS!

Ce te motiveaza atunci cand esti in impas?

Impas profesional? Nu exista asa ceva! Totul, la noi, se face din dragoste pentru dans! Copiii si tinerii cu care lucram sunt totul – daca exista un impas, dorinta si dedicarea lor ne motiveaza negresit !

Ce perspective ai pentru Club?

Momentan, ne- am atins toate target-urile propuse. Ne dorim sa perpetuam principiile dansul sport ivin Craiova si in regiune, dorim ca in anii 2017 – 2018 sa reusim sa ne apropiem (sau chiar sa cucerim) titluri de campioni nationali la juniori.

De ce ai ales Dentist Popescu?

Sunt prietenii si elevii nostri! In plus, sunt profesionisti dedicati mestesugului lor, isi iubesc si respecta client ii si consideram ca acestea sunt calitati pe care le impartasim!