NOU!GBT(Guided Biofilm Therapy)

GBT(Terapia ghidata a biofilmului)

Imagini pentru gbt ems dental

Ce este GBT?

GBT este noua abordare in profilaxia dentara.
GBT presupune tehnologie noua utilizand AIRFLOW® Prophylaxis Master by EMS Switzerland.

Guided Biofilm Therapy (GBT) – Tratamentul ghidat al placii bacteriene

- o solutie unica pentru preventia cariilor si ingrijire periodontala la adulti, copii, pacienti cu aparate ortodontice, pacienti cu implanturi dentare.No photo description available.

GBT se adreseaza biofilmului dentar care este factorul principal care cauzeaza carii, infectii periodontale si peri-implantita.

GBT se bazeaza pe tehnologii patentate de catre EMS Elvetia. A fost dezvoltat in colaborare cu parodontologi experimentati, specialisti in tratarea cariilor dentare si igienisti dentari.
Noul tratament este unui sistematic, predictibil, cu riscuri minime si prietenos pentru utilizator, adaptabil oricarei cateogorii de varsta si fiecarui pacient in parte.

Guided Biofilm Therapy ce presupune?

Guided Biofilm Therapy constă în protocoale de tratament bazate pe diagnosticul individual al pacientului și evaluarea riscurilor, pentru a obține rezultate optime. Tratamentul este aplicat în cel mai puțin invaziv mod, cu cel mai mare nivel de confort, siguranță și eficiență.

Guided Biofilm Therapy include Instrucțiuni pentru Igienă Orală utilizând periuțele de dinți Philips Sonicare și Airfloss, plus educarea și motivarea pacientului pentru a menține dinții naturali și implanturile pentru o perioadă de timp cât mai lungă posibil. Alăturați-vă Swiss Dental Academy și descoperiți mai multe despre «GBT».

DE CE GBT„SCHIM­BĂ RE­GU­LI­LE JO­CU­LUI”?

Image may contain: drawingBiofilmul dentar este factorul etiologic principal pentru carii, infecții periodontale și peri-implant. Periodontita poate crește riscul bolilor sistemice precum boli cardiovasculare și respiratorii, arsau diabet.

Guided Biofilm Therapy (GBT) este cel mai performant concept de igienizare si profilaxie dentara existent in acest moment in lume, dezvoltata de compania elvetiana EMS si care are ca scop pastrarea sanatatii orale a pacientului si oferirea unei stari de bine acestuia.
Durata acestui tratament este de aproximativ 50 de minute, iar pentru un maxim de eficienta specialistii companiei EMS Switzerland recomanda aplicarea protocolului GBT prin parcurgerea a 8 pasi.