Pentru Medici

DOCTOR BOGDAN POPESCU,medic dentist ,endodontie, implantologie,protetica,estetica dentara

Dr.Bogdan Popescu

                STIMATE COLEG

Am plăcerea şi onoarea de a coordona activitatea echipei DENTISTPOPESCU în cadrul unei clinici cu 5 medici tineri, cu specializări şi competenţe în stomatologie generală, implantologie şi endodonţie.

În cazul în care în cabinetul dumneavoastră nu se pratică implantologia sau endodonţia avansată, echipa mea va efectua exclusiv planificarea cazului şi execuţia intervenţiilor necesare. Noi vom fi onoraţi să vă furnizăm experienţa noastră de peste şapte ani din domeniul chirurgical (implanturi dentare,rezecţii apicale), cât şi cea de peste trei ani în domeniul endodontic, dumneavoastră continuând restaurarea protetică.

 

Echipa DENTISTPOPESCU vine în întâmpinarea problemelor endodontice cu care vă confruntaţi zilnic, încercând să rezolve cât mai bine orice caz pe care dumneavoastră hotărâţi că este mai bine să fie tratat de noi:

-Afecţiunile reversibile sau ireversibile ale pulpei dentare;

-Tratamentul parodontitelor apicale cronice ori acute;

-Tratamentul traumatismelor dentare ce implică pulpă dentară;

-Patologia endodotică, asociată dinţilor cu apexul neformat;

-Îndepărtarea instrumentelor din interiorul canalelor

 

În cabinetul nostru, toate tratamentele endodontice sunt controlate cu ajutorul microscopului Zeiss şi radiologic,  şi sunt efectuate sub izolare cu câmp de digă, cu preparare rotativă a sistemului canalicular şi obturarea acestuia cu gutapercă si răşină epoxidică prin tehnici de condensare.

În cazul tratamentelor efectuate la recomandarea dumneavoastră, veţi primi la sfârşitul tratamentului solicitat un raport de tratament (ori de consultaţie, după caz), ce va cuprinde detalii asupra tratamentului efectuat, protocolul urmat, radiografii şi fotografii ale cazului respectiv. Pacientul va fi îndrumat a se întoarce în cabinetul dumneavoastră pentru continuarea tratamentelor stomatologice.

 

Sunt convins că este un lucru bun oferirea posibilităţii de a propune pacienţilor dumneavoastră aceste soluţii efectuate de o echipă de absolută excelenţă. Dacă sunteţi interesat de o colaborare, aştept cu plăcere un răspuns sau o vizită de la dumneavoastră.

 

Cu respect,

    dr. Bogdan Popescu

 

       CINE ESTE DENTISTPOPESCU

Echipa  Clinicii  ENTISTPOPESCUD

Echipa Clinicii ENTISTPOPESCUD

Noi suntem o echipă de medici  pasionaţi de munca lor, care se străduiesc să facă o stomatologie de performanţă în normele şi tendinţele medicinei dentare din 2016 la nivel internaţional.

Pentru a fi în permanenţă informaţi şi instruiţi, suntem mereu prezenţi la cursuri, congrese şi seminarii care iau pulsul medicinei dentare actuale.

Încercăm să facem performanţă bazându-ne şi pe o dotare de ultimă generaţie. În acest scop, ne lăudăm că am fost primii din Craiova care au făcut o endodonţie de top, beneficiind de dotarea tehnică necesară (microscop, radiologie, micromotoare endo, aparate de compactare a gutapercii etc), de instruirea, dar mai ales de pasiunea necesară.

În urmă cu patru ani, veneam cu o propunere de colaborare cu medicii, pentru rezolvarea unor cazuri dificile de endodonţie,având avantajul dotării cabinetului DENTISTPOPESCU cu mijloce de magnificare optică (lupe şi microscop dentar), indispensabile în terapia endodontică de top.

După patru ani de endodonţie sub microscop şi mii de cazuri tratate, unele banale, altele cu grad sporit de dificultate (retratamente, perforaţii, corpi străini), suntem recunoscători colegilor medici care au avut încredere în noi şi ne-au cerut ajutorul. Sunt colegi din Craiova, Slatina, Corabia, Balş, Târgu Jiu, Filiaşi, care ne-au trimis cazuri speciale de tratament endodontic şi chirurgicale, care la finalul tratamentului au primit pacientul împreună cu raportul de tratament al acestuia.

Dr. Bogdan Bopescu, coordonatorul echipei DENTISTPOPESCU, este medicul care are competenţa şi experienţa de peste zece ani în  domeniul implantologiei dentare. El rezolvă cazurile de chirurgie dento-alveolară şi implantologie, ale  pacienţilor proprii cabinetului dar şi cazuri trimise de  alţi colegi Medici Dentişti  colaboratori.