Zâmbet nou în 24 h

DENTISTPOPESCU îți oferă cea mai simplă, rapidă și minim invazivă metodă de reconstrucție a zâmbetului, ce îmbină perfecțiunea tehnologiei germane cu experiența specialiștilor noștri în implantologie dentară.

  • Timp redus de tratament:
    • Marele avantaj este că elimină necesitatea anumitor operații complexe de augmentare, precum: liftingul de sinus, repoziționarea de nerv, etc. Astfel, după 1 zi, sunt tratate afecțiuni care în mod normal ar fi fost soluționate în decurs de 1 an.
  • UN ZÂMBET NOU – Implant + Protezare în doar 24 de ore:
    • „All-on-4/6”  permite crearea și montarea lucrării fixe totale pe implantul dentar în aceeași zi în care este realizată și procedura de implantare. Va fi 100% funcțional încă din prima zi! „All-on-4/6”  utilizează lucrări fixe, care odată atașate implantului dentar elimină orice disconfort la vorbire sau masticație.
  • Rezultat estetic:
    • Noua dantură va avea un aspect natural datorită celor mai bune materiale protetice cu care noi lucrăm. Proteza definitivă seamănă identic cu dinții naturali, ceea ce va oferi un plus de încredere de sine oricărui pacient!

Sistemul „All-on-4/6” este soluția ideală pentru pacienții ce necesită implanturi multiple şi care asigură un confort maxim în timpul tratamentului!

Extracţie, inserare implant dentar, protezare imediată cu punte fixă într-o zi.

Numeroşi pacienţi care sunt aproape de a ajunge edentaţi total sau chiar sunt în această situaţie îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri de augmentare care presupun un timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare.

Avantajul major al folosirii sistemului

„All-on-4/6”  este că aveţi acum posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și astfel viaţa socială într-un timp record.

Procedurile de: extracţie, implantare şi restaurare temporară se fac într-o singură operaţie pe parcursul unei singure zile.

Mulţumită implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Încărcarea imediată este posibilă şi datorită conectării implanturilor într-o construcţie pasivă – în acest caz o punte cimentată intraoral. Execuţia punţii provizorii, perfect pasivă, se realizează într-un termen de circa 2 ore.

Posibilitatea de planificare exactă, anticipată, a timpului şi a costurilor elimină riscul, atât pentru medic cât şi pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situaţiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi fost necunoscute într-o “ecuaţie magică”. Cu atât mai mult, restaurarea temporară permite negocierea între pacient şi medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, câştigând astfel timp suficient necesar realizării unei lucrări permanente de calitate.