Dr. Mihaela Popescu

Dr. Mihaela Popescu


Numele meu este Mihaela Popescu si fac parte din colectivul Dentist Popescu, o clinica de top din Craiova. Impreuna cu sotul meu, Dr. Bogdan Popescu, am dezvoltat aceasta afacere de familie, incepand cu anul 2006. Iar dupa 10 ani, in septembrie 2016, am relocam clinica intr-un spatiu mult mai generos si primitor, care sa ne permita dezvoltarea.
Sunt casatorita cu Bogdan Popescu din 2007 si avem doua fete, Sofia si Anastasia, de 8 si respectiv 6 ani.
Am absolvit Colegiul National „Nicolae Balcescu”, profilul matematica-fizica, in anul 1997. Pe perioada liceului si a studentiei am facut dans de societate si dans contemporan si de caracter. Acest lucru mi-a dat ocazia sa urc pe scena Teatrului de Opera din Craiova de nenumarate ori, reusind sa-mi inving emotiile si sa interactionez cu publicul. Insa interactiunea mea cu arta nu se opreste aici. In cadrul liceului „Marin Sorescu” din Craiova am facut vioara si muzica. Poate ca toate acestea m-au facut sa fiu adepta esteticii si in stomatologie.
Trebuie sa va marturisesc ca alegerea mea pentru stomatologie nu a fost deloc intamplatoare. In clasa a-X-a am avut norocul sa pot sta intr-un cabinet stomatologic si sa vad partea frumosa a acestei meserii. Atunci am hotarat ca asta este ceea ce-mi doresc sa fac toata viata!

Drept urmare, am absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Craiova in anul 2003. Pe intreaga perioada a facultatii am facut voluntariat in cabinetul stomatologic Dr. Radescu Mihaela. Din anul 2003, sunt membru activ in AMSPPR – Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania. In cadrul acestei asociatii m-am implicat activ in organizarea de evenimente stiintifice si cursuri de educatie medicala, am legat prietenii si colaborari cu medici din intreaga tara.
In perioada 2004-2005 am fost angajata la CMI Dr. Radescu Mihaela si in paralel angajata al Spitalului Municipal Craiova. Din februarie 2005, am infiintat propriul cabinet, care ulterior s-a dezvoltat in clinica Dentist Popescu pe care o cunoasteti si dumneavoastra, astazi. Din anul 2009 sunt membru al Who -Enciclopedia Personalitatilor din Romania.

In anul 2010, am avut o prima realizare importanta: am achizitionat un microscop dentar Zeiss, care a schimbat esential activitatea cabinetului, fiind primul echipament de acest gen din oras, folosit atat in practica curenta endodontica, dar si in practica stomatologica chirurgicala si estetica. Nu m-am oprit aici si am achizitionat ulterior si o unitate de radiologie dentara digitala in sistem inchis care a facut ca activitatea cabinetului sa fie la un standard mult mai inalt.
Totodata, pot spune despre mine ca sunt adepta tratamentelor estetice, cat mai putin invazive, fara durere si cat se poate precise, intotdeauna in acord cu tendintele noi in stomatologie. Mi-am propus sa ofer pacientilor mei tot ceea ce este nou in materie de tehnici, materiale si aparatura in stomatologie. De aceea imi dedic o mare parte din timp cursurilor si congreselor de specialitate care au menirea de a ma face un medic mai bun!

In prezent, clinica Dentist Popescu colaboreaza cu medici din Craiova si din intreaga zona de sud a tarii. Medicii colaboratori ne trimit pacienti pentru tratamente de canal cu grad sporit de dificultate, pentru tratamente de implantologie dentara si estetica dentara. Totul se intampla gratie experientei si specializarii medicilor acestei clinici, din a caror echipa ma bucur sa pot face parte si eu.

Si cred cu tarie ca:
Excelenta face diferenta!

 Inapoi