dentistpopescu@gmail.com Eustatiu Stoenescu 1B, Craiova 0351447914

În ceea ce privește dotarea logistică, Dentist Popescu dispune de cabinete stomatologice echipate cu tehnologie de ultimă generație, permițând tratamente stomatologice și chirurgicale de o înaltă calitate. Clinica dispune de o sală de sterilizare separată, dotată cu echipamente moderne, de ultimă generație, pentru dezinfecție și sterilizare riguroasă.

Va oferim o ambianță plăcută, într-un spațiu nou, mare și primitor, cu acces ușor, direct din Calea București, la intrare în Craiova, venind dinspre aeroport, cu locuri de parcare numerose. Noul sediu este foarte aproape de Electroputere Mall, iar accesul se face strict dispre Bulevardul Calea București, chiar dacă Google Maps nu localizează pe Str. Eustache Stoenescu Nr. 1 B, situată în spatele clădirii sediului nostru.

Meriți să beneficiezi de servicii de top într-una dintre cele mai bune clinici din Craiova

DENTISTPOPESCU este un business de familie, cu tradiție din 1990, care realizează tratamente dentare ce reprezintă uneori adevărate virtuozități medicale și care în fiecare zi îi fac pe membrii echipei să fie mândri că pasiunea lor poate realiza un centru medical deosebit. Principala noastră preocupare este de a identifica problemele dumneavostră și de a vă ajuta să le soluționați printr-o gama variată de servicii și tratamente – estetică dentară, endodonţie, implantologie, parodontologie. Primim mulțumiri și felicitări sincere de la oameni remarcabili, pacienți cu care am legat prietenii sau de la persoane care au dorit să ne cunoască și să ne strângă mâna pentru că am reușit să le îmbunătățim viață.


Pentru că ne gândim la sănătatea dumneavoastră

În context COVID-19, pentru a reduce cât mai mult riscul de infectare în cabinetul nostru și pentru a menține atât pacienții, cât și personal sănătos, DENTISTPOPESCU folosind în toate sălile de tratament și în sala de așteptare purificatoare de aer UVC cu ultraviolete.