dentistpopescu@gmail.com Eustatiu Stoenescu 1B, Craiova 0351447914

servicii

Serviciile clinicii noastre

Endodonție

Este specialitatea stomatologiei care se ocupă de diagnosticarea bolilor pulpei dentare (nervul dintelui), a bolilor osului din jurul rădăcinii şi tratamentul acestora. Tratamentul endodontic presupune îndepărtarea nervului.

Laborator tehnică dentară

Avem propriul laborator de tehnică dentară, în care tehnologia digitală CAD-CAM ne ajută să fim precizi și rapizi, pentru rezultate estetice deosebite.

Pedodonție

Calitatea tratamentelor dentare din copilărie asigură sănătatea dentară a adultului de mai târziu, iar experiența trătită de copil trebuie să fie una placută, care să îl readucă în cabinet, mereu cu drag.

Invisalign

Aparatul ortodontic Invisalign este realizat în SUA de către Align Technology. Invisalign reprezintă o variantă aproape invizibilă/transparentă de îndreptare a dinților, utilizând o tehnologie avansată de imagistică 3D computerizată.

Estetică dentară

Creăm zâmbete frumoase cu aspect cât mai natural cu ajutorul fațetelor și coroanelor dentare. Pentru că ne dorim să știm ce zâmbet ți se potrivește, facem simularea viitorului zâmbet (wax-up și mock-up).

Albire dentară

Utilizăm o tehnologia de albire dentară de ultimă generație Beyond Polus, patentată în Statele Unite ale Americii, ce presupune sisteme avansate de filtrare a luminii pentru un zâmbet mult mai alb.

Ortodonție

Aparate dentare cu brackeți din safir sau metalici, aparate de tip gutieră transparentă sunt soluțiile de tratament propuse de noi adulților cât și copiilor pentru redobândirea funcționalității și esteticii zâmbetului.

Protetică dentară

Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare. Prin intervenții de protetică dentară se restabilește integritatea dentară afectată de leziuni sau degradare.

Implantologie

Implantul dentar este cea mai avansată metodă de înlocuire a dinţilor lipsă cu un impact important asupra calității vieții si aspectului zâmbetului. De peste 13 ani, Dr. Bogdan Popescu se ocupă de cazurile de reabilitare pe implanturi.

Parodontologie

Boala parodontală este una dintre cele mai răspândite afecțiuni dentare la nivel global și poate fi identificată prin inflamarea și înroșirea țesuturilor moi care înconjoară dintele (gingia).

Radiologie

Cu ajutorul tehnologiei digitale radiologice de care dispunem în clinica Dentist Popescu (CBCT, OPG, RIO), putem pune un diagnostic corect și imediat pacientului, pentru rezultate predictibile, de calitate ale tratamentului.

Inhalosedare

Frica de stomatolog este un factor major în evitarea vizitelor la dentist, conducând la agravarea problemelor. Acest lucru nu mai reprezintă o problemă deoarece există inhalosedarea, care se realizează pe baza utilizării protoxidului de azot.

Oferim cel mai înalt nivel de satisfacție

& servicii pacienților noștri.

0351 447 914