dentistpopescu@gmail.com Eustatiu Stoenescu 1B, Craiova 0351447914

Tarifele clinicii noastre

Consultație
Include: anamneza, apreciere status dentar și parodontal, fotografii initiale intraorale si extraorale
150 lei
 • In cadrul primei vizite veti cunoaste echipa noastra de medici, personalul prietenos si dotarile moderne ale clinicii, care ne ofera posibilitatea de a va oferi un tratament dentar de calitate.
 • Include: anamneza, discutia cu pacientul despre starea generala de sanatate, problemele dentar, apreciere status dentar și parodontal, fotofrafii dentare si portret.
Radiografie panoramică digitală (OPG)
radiografie dentara
60 lei
 • Radiografia OPG, sau radiografie panoramica, ofera medicului o imagine de ansamblu a mandibulei si a maxilarului, atuturor dintilor existenti, de la radacina la coroana, a sinusurilor maxilare si a articulatiei temporo-mandibulare. Acest tip de radiografie este recomandat in evaluarea initiala a tuturor tipurilor de tratamente stomatologice inclusiv a tratamentelor ortodontice, deoarece se observa atat dintii prezenti, cat si cei neerupti.
CBCT
115-350 lei
 • Tomografia computerizata cu fascicul conic (CBCT) ofera imagini volumetrice 3D de inalta precizie cu minim de radiatie. Medicul stomatolog utilizeaza CBCT-ul in diagnostic, planificarea interventiilor chirurgicale, a implanturilor dentare, in ortodontie, endodontie. Claritatea unei scanari CBCT este comparabila cu scanarea CT medicala, avantajul fiind utilizarea unei doze de radiatie mult mai mica, comparabila cu a unei radiografii panoramice.
GBT
Tratament de igenizare dentara si profilaxie
360 lei
 • (GBT) este cel mai performant concept de igienizare si profilaxie dentara existent in acest moment in lume, dezvoltata de compania elvetiana EMS.
Obturatie coronară
plombă
270-350 lei
 • In cabinetul nostru, tratamentul cariilor dentare prin obturatii estetice de compozit fotopolimerizabil se face utilizand materiale si tehnologii de ultima generatie (lampa Valo, compozit Micerium, GC, sub izlare cu diga dentara).
Tratamentul de canal sub microscop
endodontie
605-1350 lei
 • Tratamentele endodontice tratează inflamatia sau infectiile pulpei dentare (nervului). Toate tratamentele endodontice , in cabinetul nostru se efectueaza sub microscop. Pretul include obturatia coronara sau reconstituirea coronoradiculara, daca este nevoie.(include plombasi pivotul de fibra de sticla si radiografia de control)
 • Pretul difera in functie de anatomia dintelui (dintii pot sa aiba de la 1 canal pana la 4-5 canale in situatia molarilor cu anatomie speciala).
 • Tratamentul endodontic este realizat de catre un medic endodont. Dintele de tratat necesita un diagnostic prealabil, pe baza unei imagini radiologice, de preferat 3D.
Tratament albire dentara profesionala BEYOND®
BEYOND® Ultra Whitening Accelerator
1260 lei
 • Tratamentul pentru albirea dintilor BEYOND este 100% sigur. Lampile de albire BEYOND contin sisteme avansate de filtrare a luminii care indeparteaza radiatiile UV si caldura, asigurand confort si siguranta depline. De asemenea este redus riscul sensibilitatii dentare dupa tratament.
Wax-up, mock-up - prefigurarea viitorului zambet
planificarea cazului
1750lei lei
Coroană protetică din zirconiu
lucrari protetice
1900 lei
 • Coroană ceramică pe suport zirconiu sunt foarte rezistente la forțe masticatorii mari, conferă un aspect estetic placut, iar acomodarea pacientului cu acest tip de coroane este foarte rapidă.
Fațetă dentară ceramică
2035 lei
 • Fatetele ceramice sunt placute ceramice care se lipesc de dintii frontali, pentru a le da acestora forma, pozitia si culoarea dorita, cu slefuirea minima sau deloc a dintilor.
Coroană integral ceramică - Emax
protetica dentara
2035 lei
 • Coroana integral din ceramică este o lucrare cu o estetică deosebită, care presupune o slefuire minimă a dintilor pe care ii acoperă. Redă cel mai bine aspectul dintelui natural.
Proteză acrilică mobilizabilă
protze mobile
2000lei
 • Aceste lucrari protetice au rolul de a reda functionalitatea si aspectul estetic al danturii, fiind solutia optima pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor care si-au pierdut dintii naturali.
Implant dentar Megagen AnyRidge
implantologie, chirurgie dentara
3660 lei
 • Implanturile dentare sunt o soluție permanentă pentru inlocuirea dinților lipsă. În formă de șuruburi mici, au aceeași funcție ca rădăcina dintelui natural și servesc drept suport puternic pentru un dinte artificial.
 • Implantul Megagen AnyRidge prezinta un tratament special de suprafata, constituita dintr-o nanostructura de ioni de calciu incorporata pe suprafata implantului, care activeaza astfel depunerea de os in jurul acestuia, maximizand osteointegrarea
Implant dentar Straumann
implantologie, chirurgie dentara
6990 lei
 • Implanturile dentare Straumann sunt implanturi dentare de cea mai buna calitate, dezvoltate in urma multor ani de cercetare, caracterizate prin siguranta si simplitate.
 • Straumann este o companie elvetiana fondata in 1954, lider in dezvoltarea si cercetarea produselor pentru implantologie dentara, a carei fiabilitate este recunoscuta si documentata in literatura stiintifica internationala.
Coroană protetică de Zirconiu pe implant
protetica pe implant
2475 lei
 • Coroana pe implant va restaura aspectul danturii fără să afecteze integritatea dinților vecini. Ea face ca implantul sa devina functional si estetic. Poate sa fie insurubata sau cimentata.
Extracție dentara
chirurgie dentara
100-515 lei
 • Extractia dentara (exodontia) inseamna indepartarea unui dinte sau a unei maselute.
 • Extractia dentara se va face doar in urma unei consultatii prealabile in cadrul clinicii. Este nevoie de o radiografie dentara recenta pentru un diagnostic acurat si un plan de tratament care sa indice necesitatea acestei extractii.