dentistpopescu@gmail.com Eustatiu Stoenescu 1B, Craiova 0351447914

Tarifele clinicii noastre

Consultație
 • In cadrul primei vizite veti cunoaste echipa noastra de medici, personalul prietenos si dotarile moderne ale clinicii, care ne ofera posibilitatea de a va oferi un tratament dentar de calitate.
105 lei
Tratamentul de canal sub microscop
 • Tratamentele endodontice tratează inflamatia sau infectiile pulpei dentare (nervului). Toate tratamentele endodontice , in cabinetul nostru se efectueaza sub microscop. Pretul include obturatia coronara sau reconstituirea coronoradiculara, daca este nevoie.(include plombasi pivotul de fibra de sticla)
 • Pretul difera in functie de anatomia dintelui (dintii pot sa aiba de la 1 canal pana la 4-5 canale in situatia molarilor cu anatomie speciala).
605-1350 lei
Coroană ceramică pe suport zirconiu
 • Coroană ceramică pe suport zirconiu sunt foarte rezistente la forțe masticatorii mari, conferă un aspect estetic placut, iar acomodarea pacientului cu acest tip de coroane este foarte rapidă.Pretul difera in functie de anatomia dintelui (dintii pot sa aiba de la 1 canal pana la 4-5 canale in situatia molarilor cu anatomie speciala).
1900 lei
Fațetă dentară ceramică
 • Fatetele ceramice sunt placute ceramice care se lipesc de dintii frontali, pentru a le da acestora forma, pozitia si culoarea dorita, cu slefuirea minima sau deloc a dintilor.
2035 lei
CBCT
 • Tomografia computerizata cu fascicul conic (CBCT) ofera imagini volumetrice 3D de inalta precizie cu minim de radiatie. Medicul stomatolog utilizeaza CBCT-ul in diagnostic, planificarea interventiilor chirurgicale, a implanturilor dentare, in ortodontie, endodontie. Claritatea unei scanari CBCT este comparabila cu scanarea CT medicala, avantajul fiind utilizarea unei doze de radiatie mult mai mica, comparabila cu a unei radiografii panoramice.
115-350 lei
Iginiezare GBT
 • (GBT) este cel mai performant concept de igienizare si profilaxie dentara existent in acest moment in lume, dezvoltata de compania elvetiana EMS.
295 lei
Albire dentară Beyond
 • Tratamentul pentru albirea dintilor BEYOND este 100% sigur. Lampile de albire BEYOND contin sisteme avansate de filtrare a luminii care indeparteaza radiatiile UV si caldura, asigurand confort si siguranta depline. De asemenea este redus riscul sensibilitatii dentare dupa tratament.
1260 lei
Coroană metalo ceramică pe implant
 • Coroana pe implant va restaura aspectul danturii fără să afecteze integritatea dinților vecini. Ea face ca implantul sa devina functional si estetic.
1375 lei
Coroană integral ceramică - Emax
 • Coroana integral din ceramică este o lucrare cu o estetică deosebită, care presupune o slefuire minimă a dintilor pe care ii acoperă. Redă cel mai bine aspectul dintelui natural.
2035 lei
Proteză acrilică mobilizabilă
 • Aceste lucrari protetice au rolul de a reda functionalitatea si aspectul estetic al danturii, fiind solutia optima pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor care si-au pierdut dintii naturali.
1655 lei
Radiografie panoramică
 • Radiografia OPG, sau radiografie panoramica, ofera medicului o imagine de ansamblu a mandibulei si a maxilarului, atuturor dintilor existenti, de la radacina la coroana, a sinusurilor maxilare si a articulatiei temporo-mandibulare. Acest tip de radiografie este recomandat in evaluarea initiala a tuturor tipurilor de tratamente stomatologice inclusiv a tratamentelor ortodontice, deoarece se observa atat dintii prezenti, cat si cei neerupti.
60 lei
Obturatie coronară (plombă)
 • In cabinetul nostru, tratamentul cariilor dentare prin obturatii estetice de compozit fotopolimerizabil se face utilizand materiale si tehnologii de ultima generatie (lampa Valo, compozit Micerium).
270-350 lei
Obturatie coronară (plombă)
 • In cabinetul nostru, tratamentul cariilor dentare prin obturatii estetice de compozit fotopolimerizabil se face utilizand materiale si tehnologii de ultima generatie (lampa Valo, compozit Micerium).
270-350 lei
Extracție
 • Extractia dentara (exodontia) inseamna indepartarea unui dinte sau a unei maselute.
100-515 lei
Implant dentar
 • Implanturile dentare sunt o soluție permanentă pentru inlocuirea dinților lipsă. În formă de șuruburi mici, au aceeași funcție ca rădăcina dintelui natural și servesc drept suport puternic pentru un dinte artificial.
3660 lei