Dr. Bogdan Popescu

Dr. Bogdan Popescu

Dr. Bogdan Popescu este medic dentist, absolvent al UMF Carol Davila Bucureşti, Facultatea de Stomatologie, promoția 2001. În 2005, dr. Popescu devine medic specialist în Stomatologie Generală. În 2007 finalizează cursurile ce îi conferă „Competenţa în Implantologie dentară”. Începând cu 2010 este medic rezident la a doua specializare: Chirurgie Dento Alveolară.

Preocupat permanent de tot ce e nou în domeniul în care a studiat, dr. Bogdan Popescu a investit întreaga energie în creşterea calităţii tratamentelor stomatologice de la clinica unde profesează. De peste 15 ani este membru activ in AMSPPR (Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România), devenind de ceva vreme Vicepreședinte. Totodată, Bogdan Popescu este și Președinte al Filialei Oltenia, o funcție pe care o găsește onorabilă pentru cariera sa. Din această postura s-a implicat în organizarea de cursuri, congrese și evenimente pentru medicii stomatologi, atât la nivel național, cât și la nivel local.

De mai bine de 10 ani coordonează activitatea clinicii Dentist Popescu, pentru a crește standardul de calitate și performanță al echpei. Adept al excelenței în stomatologie, dedică mult timp perfecționării sale în cadrul cursurilor și congreselor de specialitate, dar și informării în privința noilor tehnologii în domeniu.
Dr. Bogdan Popescu dispune de peste 25 ani de practică privată stomatologică, dat fiind și faptul că stomatologia privată în Craiova a început cu Dr. Aurora Popescu (mama lui Bogdan), în 1990. Dr. Bogdan spune despre mama sa că este „un deschizător de drumuri care a promovat inovația și excelența în stomatologie”.
„Cand spui Dentist Popescu în Craiova, spui un lider al calității și profesionalismului!” – afirmă cu tărie Bogdan. Mai mult decât atât, Dr. Popescu a fost printre primii medici din Craiova care au pus implanturi dentare, cu 10 ani în urmă- de aici rezultând și experiența sa care îl ajută să se remarce în domeniul în care activează.

În ceea ce privește timpul liber, îi place să-l petreacă alături de soţia lui, Mihaela, şi de cele două fiice, Sofia şi Anastasia.

 Inapoi