Mihaela Popescu

Activitate

  • Mon-Fri

    09:00 - 16.00

  • Sămbătă

    Închis
  • Dumincă

    Închis

Despre fondatorul DENTISTPOPESCU

Numele meu este MIHAELA POPESCU si fac parte din colectivul DENTISTPOPESCU, o clinica de top din Craiova. Impreuna cu sotul meu Dr. Bogdan Popescu am dezvoltat aceasta afacere de familie incepand cu anul 2006, ca dupa 10 ani, in septembrie 2016, sa relocam clinica, intr-un spatiu mult mai generos si primitor, care sa ne permita dezvoltarea .

Avem in spate o experienta si o traditie de familie de zeci de ani, pentru ca Stomatologia privata in Craiova a inceput cu Dr. Aurora Popescu (mama dr. Bogdan Popescu) in 1990- un deschizator de drumuri care a promovat inovatia si excelenta in stomatologie.

Cand spui DENTISTPOPESCU in Craiova, spui un lider al calitatii si profesionalismului!

Sunt casatorita cu Bogdan Popescu din 2007 si avem doua fete, Sofia si Anastasia .

Am absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Craiova in anul 2003. Pe intreaga perioada a facultatii am facut voluntariat in cabinet stomatologc Dr. Radescu Mihaela.

Din anul 2003 sunt membru activ in AMSPPR-Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania. In cadrul acestei Asociatii m-am implicat activ in organizarea de evenimente stiintifice si cursuri de educatie medicala, am legat prietenii si colaborari cu medici din intreaga tara.

Din februarie 2005 am infiintat propriul cabinet care ulterior s-a dezvoltat in clinica “DENTISTPOPESCU”.

Din anul 2009 sunt membru al WHO is WHO-Enciclopedia Personalitatilor din Romania.

“Sunt adepta tratamentelor esteticie, cat mai putin invazive, fara durere si precise, intotdeauna in acord cu tendintele noi in stomatologie.Mi-am propus sa ofer pacientilor mei tot ceea ce este nou in materie de tehnici, materiale si aparatura in stomatologie. De aceea imi dedic o mare parte din timp competentelor, cursurilor si congreselor de specialitate!“

In mai 2015 am absolvirii cursurile scolii ADOM, castigand astfel competenta si cunostintele necesare unui Dental Office Manager, atat de necesar in dezvoltarea unor servicii stomatologice de calitate.

Estetică dentară

Intervenție chirurgicală

Pasiunile doctorului nostru în timpul liber...

master-builder of shuman happiness
pleasure is to be welcomed annoying
pursue pleasure rationally encounter
indignation and dislike men pleasure
Feel like you are at Home Services
praising pain was born