Eustatiu Stoenescu 1B, Craiova 0351447914 dentistpopescu@gmail.com

News Details

  • Home
  • Cum se face plata

Cum se face plata

Ședințele stomatologice la DENTISTPOPESCU încep și se termină în siguranță. Dispunem de plata cu cardul, pe care o recomandăm în acest timp. De asemenea, puteți plăti vizita la stomatolog și cash, la fiecare întâlnire. Totodată, vă putem elibera factura proformă sau în contul bancar.

    • plata cash și POS
  • factură proformă sau în cont bancar

Politica noastră de plată este să oferim pacienților informații complete despre costul tratamentului dentar necesar înainte de efectuarea lor. Pentru tratamentele dentare care are nevoie de multe vizite, va fi oferit în scris sau estimat de cost la tratament, sau un plan de tratament.

Opțiuni Plată:

plata numerar la fiecare vizită, la ora programelor sau plata prin card bancar

Anumite proceduri care implică laboratorul de tehnică dentară trebuiesc plătite: jumătate în prima zi a tratamentului, restul până la suma completă până la data la care procedura este încheiată. Procedurile chirurgicale vor fi achitate: jumătate la planificare, restul până la suma completă în ziua intervenției.

În rarele cazuri în care trebuie să fie colectate sume neplătite, vom încerca să contactăm pacientul prin telefon pentru a solicita plata. Numai în cazul în care nu putem face acest lucru (sau pacientul și-a exprimat preferința pentru un alt mijloc de comunicare), vom putea folosi mesaje text, e-mailuri sau scrisori. În cazul în care și mai rar datoria nu este în curs de achitare, ne rezervăm dreptul de a trimite problema la o societate de recuperare la alegerea noastră.

Ne rezervăm dreptul de a percepe dobândă pentru orice datorie care rămâne restantă mai mult de o lună fără acordul nostru prealabil.