Eustatiu Stoenescu 1B, Craiova 0351447914 dentistpopescu@gmail.com

News Details

  • Home
  • Albire dentară profesională Beyond Polus

Albire dentară profesională Beyond Polus

Este sigură albirea dintilor?

DA, tratamentul pentru albirea dintilor BEYOND este 100% sigur. Lămpile de albire BEYOND contin sisteme avansate de filtrare a luminii care indeparteaza radiatiile UV si caldura, asigurand confort si siguranta depline. De asemenea este redus riscul sensibilitatii dentare dupa tratament.

Cat de albi vor fi dintii mei dupa albire?

Rezultatele albirii dintilor pot varia depinzand de natura petelor si de severitatea lor. Tratamentul BEYOND va fi adaptat la cazul dvs, pentru a produce cele mai bune rezultate. Discutati cu dentistul dvs. despre asteptarile pe care le aveti de la albirea dintilor, iar el va crea un plan de tratament ideal, adecvat nevoilor dvs. Sistemul de albire BEYOND va albi dintii dvs. pana la culoarea lor naturala!

Cine poate beneficia de un tratament de albire a dintilor BEYOND?

Cu BEYOND se obtin rezultate deosebite la albirea dintilor, la toti pacientii care isi doresc dinti albi. Tratamentul este cel mai eficient la pacientii cu pete cauzate de mancare, bauturi, tigari. Insa este eficient si la pacientii cu pete de tetraciclina, fluor sau la petele cauzate de imbatranire.

Îmi voi putea albi coronitele/fațetele existente?

Albirea dintilor se aplica doar dintilor naturali si nu poate schimba culoarea compozitului, portelanului sau fatetelor dentare pe care le aveti.

Cat dureaza rezultatele dupa albirea dintilor?

Rezultatele albirii dintilor variaza de la persoana la persoana, depinzand de regimul alimentar si de stilul de viata. Efectele dureaza in general aproximativ 2 (doi) ani. Tratamente scurte de albire periodice sunt recomandate pacientilor care consuma multa cafea si alimente colorate, precum si produse din tutun.


Cat dureaza tratamentul de albire BEYOND?

In majoritatea cazurilor de albire a dintilor, tratamentul BEYOND dureaza 30 de minute. Cu tot cu timpul necesar medicului dentist pentru pregatirea pacientului, nu e nevoie de mai mult de 60 de minute.

Este sigura albirea dintilor?
Dupa albire, cum am grija de rezultatele obtinute?

In primele 24 de ore dupa tratamentul de albire BEYOND, o ‘dieta alba’ este recomandata. Trebuie sa evitati produsele din tutun si cafea, ceaiurile si sucurile colorate, vinul rosu si mancarurile bogate in coloranti. Nu folositi nici ape de gura/paste de dinti colorate.


 Cat de repede apar rezultatele albirii?

Imediat! Nu exista timp de asteptare pentru a vedea rezultatele albiri dintilor. Imediat ce incheiati tratamentul de albire la medicul dvs. dentist, va puteti uita in oglinda (veti fi surprins!). Daca dintii dvs. nu se albesc, medicul are optiunea de a repeta tratamentul sau de a nu va incasa contravaloarea.

Este tratamentul de albire a dintilor dureros?

Este normal sa simtiti usoare sensibilitati dupa tratamentul de albire a dintilor BEYOND, desi multi pacienti nu simt nimic. Sensibilitatea usoara este datorata gelului de albire care ajuta la deschiderea miilor de ‘tunele’ microscopice ale smaltului, fapt ce permite penetrarea dentinei (dentina este cea care controleaza culoarea fiecarui dinte). Dupa tratamentul de albire a dintilor, aceste ‘tunele’ au nevoie de inca aproximativ 24 de ore pentru a se inchide complet – in acest timp unii pacienti pot simti o usoara sensibilitate cand respira pe gura rapid sau la consumul de alimente foarte calde si foarte reci. Totusi, majoritatea oamenilor nu vor mai simti la cateva ore de la albirea dintilor nicio sensibilitate. Un foarte mic procentaj pot simti o sensibilitate ridicata si o senzatie de disconfort, insa va trece fara efecte secundare in maxim 24 de ore.


Cati oameni isi albesc dintii?

Multa lume alege sa se bucure de albirea dintilor, mai multa decat va imaginati. Un zambet alb, stralucitor poate face diferenta la propria imagine si la increderea in sine. Studiile arata ca oamenii cu dinti albi zambesc mai des si tind sa stabileasca usor contactul vizual cand sunt intr-o discutie. Tipic, oamenii nu vor observa din prima ca dintii dvs. sunt stralucitori si albi, insa se vor gandi ca aratati foarte sanatos, fara a realiza deseori de unde vine aceasta impresie.